Kerstdiner op 19 december

kerst2020
Wie herinnert zich het sfeervolle kerstdiner vorig jaar niet in de tuin van het fraaiste hotel in Hua Hin, het Centara Grand?

We rekenen op een spetterende en Coronavrije herhaling op 19 december van dit NVTHC-evenement met muziek uit de jaren '60, live ten gehore gebracht door de Thaise Elvis Presley uit Pattaya en de Bangkok Beatles. Gegarandeerd dat bijna iedereen de liedjes mee kan zingen!

Uiteraard heten we u welkom met champagne en kunt u op de foto met de kerstman.

De verkoop van toegangskaarten gaat nu van start. Aanmelden bij onze penningmeester via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Leden betalen 1100 baht p.p. en niet-leden 1400 baht. Meldt u nu aan als lid voor 2021 (slechts 500 baht) en krijg op 19 december toegang voor de ledenprijs.

Evenals vorig jaar is het boter bij de vis, dus eerst betalen aan Thomas Voerman en vervolgens de kaarten in ontvangst nemen.

Wilt u liever niet meer herinnerd worden aan uw jeugd, dan komt u toch in ieder geval voor het uitgebreide buffet, waar het Centara wereldberoemd om is in Hua Hin en omstreken.

Reserveer nu, de rest van het programma krijgt u nog toegestuurd.

Met groet,

Hans Bos
secretaris