Een nieuwe site!

Beste leden,

Zoals u ziet is de site compleet vernieuwd. U hoort van mij – de webmaster – normaal gesproken erg weinig. Ik plaats de berichten, en doe het onderhoud aan de site. Het was hoog tijd om de site te vernieuwen, en ben dan ook blij dat het bestuur dat ook vond. Een behoorlijke klus: de oorspronkelijke site was gebouwd met Joomla. De nieuwe site gaat draaien onder WordPress. Die twee systemen zijn net zo verschillend als benzine en dieselmotoren.

Die migratie is gelukt, en de site ziet er nu een stuk frisser uit. Verder is het meer geoptimaliseerd voor de telefoon. Er komt ook een nieuwsbrief. De nieuwsbrief is een email waarop u zich kunt inschrijven. Dan wordt die automatisch naar u verzonden.

Ik heb ook een uitgebreide kalender geplaatst. Gedurende de COVID pandemie zijn er weinig activiteiten, helaas. Op de kalender staan alle Thaise officiële feestdagen, religieus en van staatswege. Met de beperkingen die dan van toepassing zijn: overheidskantoren die sluiten en het verbod op het schenken en verkopen van alcohol op die dagen, indien van toepassing.

Het herplaatsen van de fotoalbums is heel erg veel werk, op verzoek kan ik u  oude albums toesturen. De nieuwe fotoalbums gaan er een stuk beter uitzien. De sponsors worden prominent in het zonnetje gezet. U kunt het weerbericht zien, en de valutakoersen.

Wat vindt u van de site? Heeft u suggesties of opmerkingen? Laat het ons weten, via het contact formulier.

Onze Sponsors

Kalender

okt 13
Gehele dag
Overlijden koning Bumiphol
okt 22
Gehele dag
Chulalongkorndag
dec 05
Gehele dag
Vaderdag

Meest Gelezen